Dit is Olijf

Een grote familie met een gemeenschappelijk doel.

Ieder diner - en iedere lunch - onvergetelijk maken. Door de jaren heen zijn wij gegroeid. Ons niveau groeide met ons mee. Zowel in de keuken als op de vloer. Met oog én aandacht voor detail creëren we de meest uiteenlopende gerechten. Geserveerd met een glimlach. Een knipoog. En een praatje.

Verschillende vacatures

Service & keuken

Algemeen

  • Jij hebt zin om in een hecht team een topprestatie te leveren
  • Jij wilt werken in een organisatie die jou op waarde schat
  • Jij wilt het maximale uit jezelf en ons restaurant halen
  • Jij bent toe aan een bedrijf dat jou begrijpt en accepteert zoals je bent

 

SERVICE

Vacature | Medewerker bediening bijbaan

  • Jij bent gek op lekker eten en drinken
  • Jij hebt zin om samen met jouw collega's onze gasten te verwennen
  • Jij hebt zin om te leren en te groeien op jouw tempo
  • Jij kan minimaal twee dagen werken, waarvan één dag in het weekend

Vacature | Medewerker bediening PT / FT

  • Jij bent gek op lekker eten en drinken
  • Jij hebt een passie voor gastronomie op niveau
  • Jij hebt zin om samen met jouw collega's onze gasten te verwennen
  • Jij weet jezelf aan te passen naar verschillende type gasten
  • Jij bent bereid om alles aan te pakken in het belang van de gast

Vacature | Sommelier

  • Jij hebt een passie voor gastronomie op niveau
  • Jij wordt heel, heel blij van wijn
  • Jij hebt ervaring met wijn & spijs
  • Jij hebt kijk op de wijnvoorraad tbv bestellingen
  • Jij kan niet wachten om onze gasten te verrassen met jouw wijnverhalen

 

KEUKEN
Vacature | Entremetier 

  • Jij hebt een passie voor gastronomie op niveau
  • Jij wordt heel blij van groenten, texturen en cuisons
  • Jouw credo: Vers, verser, verst
  • Jij bent creatief, inspirerend en heeft het teambelang hoog zitten
  • Jij wilt alleen het beste op het bord voor de gast
  • Jij bent bereid om alles aan te pakken in het belang van de gast

Vacature | Rotiseur

  • Jij hebt een passie voor gastronomie op niveau
  • Jij wordt heel blij van vis en vlees
  • Jij hebt focus op texturen en cuisons
  • Jouw credo: Vers, verser, verst
  • Jij hebt controle op alle potten en pannen
  • Jij bent creatief, inspirerend en heeft het teambelang hoog zitten
  • Jij wilt alleen het beste op het bord voor de gast
  • Jij bent bereid om alles aan te pakken in het belang van de gast

 

Nou. Dan zit er nog maar één ding op. Solliciteren. Dat doe je door een persoonlijke motivatie en cv naar femke@restaurantolijf.nl te sturen. We zien ook graag een foto tegemoet. Tot snel!